Frk. Birger har flere års erfaringer med at afholde kajakpolo events og kan skræddersy et arrangement lige efter jeres ønsker og behov. Frk. Birger kommer også gerne ud til jer og afholder arrangementet; vi sørger for alt udstyr samt instruktør/-er, bare der er adgang til noget vand, i kan spille på.


KAJAKPOLO:

Kajakpolo er et herlig kombination af basket, håndbold og polo. Bolden skal i nettet, og du skal gøre det fra en kajak, mens dine modspillere jagter dig. Det er vådt, sjovt og lidt hårdt, men samtidig er det helt umuligt ikke at blive grebet af stemningen, når bolden er i spil.
I spiller 6 på banen af gangen i turnering så alle er aktive og med i spillet. Kajakpolo spilles i sit-on-top kajakker, så det er let at komme ud og ind af dem, hvis man skulle vælte i vandet.

KAP-RONING OG KAJAK-STAFET:

Ud over kajakpolo kan vi også tilbyde andre former for sjove aktiviteter, så konkurrencen og turneringen kan fortsætte fx kan i dyste i kajak-stafet og kap-roning.

Vores instruktører følger jer og udfordre jer undervejs, så der bliver kamp til stregen. Ring for at aftale nærmere for disse aktiviteter og tilbud.

I kan også låne diverse bolde og smutte over til naboen Plug N Play (50 m. væk) og bruge deres aktiviteter gratis.

 

Frk. Birger tilbyder sjov og action med kajakpolo i det nye område ved PLUG N PLAY, hvor vi har Københavns nyeste kajakpolo faciliteter med store lækre dame- og herreomklædning med rigtige brusere og masser af varmt vand. Vi har også pæne toiletter.

Det hele er pakket ind i fede omgivelser. Et lækkert nybygget træhus, liggestole, parasoller, borde-/bænkesæt, grill og flag, så der er lagt i ovnen til en rigtig hyggelig og sjov dag med mulighed for både konkurrence, spil og afslapning.


Metroen går lige til døren og her er mange p-pladser.


Brug også vores nabo, det nye store PLUG N PLAY med masser af aktiviteter, som er GRATIS for alle (se fanen ovenover).

 

Action og Polterabend - Drenge & Piger - Kom og slå Jer     løs!

Ring nu på 31 50 70 60

PLUG N PLAY:

En hel dags arrangement, fx. en polterabend, kan hurtigt løbe op i en dyr affære med mange aktiviteter. Frk. Birger har den fordel at den er perfekt beliggende ved PLUG N PLAY, det kæmpe store nye aktivitets- og sportsområde, og her er alt GRATIS. I kan med fordel bruge tid her før eller efter en gang kajakpolo. Her er masser af forskellige muligheder fx. 5 mands fodbold, beach volley, basket, strandtennis, parkour, og her er en kæmpestor rulleskøjtebane samt bmx dirt jump. Og selvfølgelig er der masser af fodboldbaner også. PLUG N PLAY er gratis for alle og er åbent hele døgnet så der er god mulighed for at få tilpasset dagsprogrammet.

Er i interesseret i dette, kan i låne diverse bolde af Frk. Birger mod et lille depositum.Se pris! Se beliggenhed! Se faciliteter!

    SOMMER TILBUD:

Kajakpolo:

1 time: 1400 kr.

1 1/2 time: 1950 kr.

2 timer: 2550 kr.

NYHED: Prøv også øksekast